Vanntrim & AquAerobics

Vanntrim
Oppstart: Tirsdag 06.09.22 kl. 19:45-20:45.
Instruktør: Bente Laakso

Bli med vår erfarne og dyktige instruktør Bente Laakso på Vanntrim! Denne timen er tilpasset alt fra unge voksne til seniorer, der man oppholder seg i vårt oppvarmede terapibasseng. Her er fokuset på lett bevegelse i vann, hvilket er en svært skånsom treningsform for kroppen. Bente tar deg med på en time med en kombinasjon av både kondisjon, styrke, økt bevegelighet og balanse, med et helhetlig fokus på hele kroppen. Her trenger man ingen forkunnskaper, og timen er inkludert i din ordinære inngangsbillett. Ingen påmelding kreves, så her er det bare å møte opp!

Går tirsdager kl. 19:45-20:45.

AquAerobics
Oppstart Tirsdag 13.09.22 kl. 16:15-17:00.
Instruktør: Patricia Carla Dahle-Holm

Nytt fra i år starter vi opp med Aqua Aerobics som passer for alle! Denne aktiviteten krever ingen forkunnskaper, så det er bare å møte opp og ha et åpent sinn! Timen er inkludert i en ordinær inngangsbillett.

Aqua aerobics er aerobic i vann til musikk. Disse timene holdes av vår nye og energiske instruktør Patricia Carla Dahle-Holm, der det vil være fokus på å få opp pulsen, trene kondisjon, styrke og balanse. I tillegg understreker Patricia at målet er å ha det gøy!

Aerobic i vann gir oss spennende muligheter og utfordringer, ettersom vi kan bruke motstanden i vannet og oppdriften til å bygge styrke innenfra og få flyt i bevegelsene. I vann vil man også få helt andre forutsetninger for å kontrollere egen kropp og bevegelser. Fordi alt foregår i vann, er dette en skånsom og morsom treningsform som passer for alle!

Går tirsdager kl. 16:15-17:00

*Vennligst bemerk at Actic-medlemmer har egen påmelding på deres hjemmesider/app.


Vår nye og energiske instruktør Patricia Carla Dahle-Holm.