Kurs & konferanse

Vi har 5 flotte møtelokaler.

Alle lokalene har:
Høyttalerutstyr, lerret/skjerm, god belysning.

Ring 61 05 70 60 for nærmere informasjon!

Ta gjerne kontakt for priser og booking av rimelige kurs- og møtelokaler! Vi server også kaffe og enkle måltider.

Kulturhuset:

Kulturhuset er en del av skolen på dagtid, men distribueres av Jorekstad på kveldstid og i helger. Her kan man holde ulike konserter, teater, ha musikkøving eller andre aktiviteter. Lokalet er utformet som et auditorium og har plass til ca. 200 personer. Her inne er det også lyd- og lysanlegg samt scenetepper.

Størrelse: 20m2
Info: Auditorium, sceneområde, lyd- og lysanlegg

Styrerommet

Styrerommet er et møtelokale med plass til 12 personer. Her er det skjerm for oppkobling til pc/nettbrett.

Størrelse: 20m2
Møterom: inntil 12 pers

Info: Skerm

Notvarpet

Notvarpet er et nybygd samlingslokale med utsikt ut over idrettsanlegget. Her har vi  muligheter til å holde møter, konferanser, minnestunder, konfirmasjoner, fester eller andre lignende arrangement. Lokalet har skyvevegger, noe som gjør at det kan deles opp i tre ulike rom. Lokalet er utstyrt med prosjektor/lerret med kobling til PC, samt lydanlegg med kobling til mikrofoner.

I Notvarpet er det også to kjøleskap/frysere for oppbevaring av mat og drikke hvis nødvendig. Dersom det er ønskelig kan Jorekstad stå for enkel servering til alle arrangement. Ta kontakt for mere informasjon.

Størrelse: 200 m2
Kinooppsett: inntil 200 personer
Med bord: inntill 100 personer
Info:  Lerret, lyd- og lysanlegg

Lortvarpet og Knuvelen

Lortvarpet og Knuvelen er to møtelokaler som kan deles ut av Notvarpet. Her er det skyvevegger slik at de kan deles i to eller kombineres. Ved bruk av en del er det plass til 20 personer. Lokalene er utstyrt med skjermer og lydanlegg.

Størrelse: 30 m2
Møte 20. personer
Storskjerm i hvert rom
Info: Skjerm, lydanlegg

Idrettshallen

Idrettshallen er det største utleielokalet vi har. Her er det plass til opptil 1000 personer avhengig av arrangementstypen som ønskes. Lokalet er utstyrt med lyd- og lysanlegg, samt har en flyttbar scene på ca. 60 kvadratmeter. Idrettshallen er også utstyrt med en skillevegg slik at den kan deles i to.

Størrelse: 800 m2
Kinooppsett: inntil 1000 personer
Klasse: etter avtale
Info: Flyttbar scene på 60 m2, Skillevegg, lyd- og lysanlegg