AquAerobics & Vanntrim

Vanntrim for seniorer
Oppstart: Tirsdag 06.09.22 kl. 19:45-20:45.
Instruktør: Bente Laakso

Bli med vår erfarne og dyktige instruktør Bente Laakso på Vanntrim! Denne timen er tilpasset seniorer, der man oppholder seg i vårt oppvarmede terapibasseng. Her er fokuset på lett bevegelse i vann, hvilket er en svært skånsom treningsform for kroppen. Her trenger man ingen forkunnskaper, og timen er inkludert i din ordinære inngangsbillett. Ingen påmelding kreves, så her er det bare å møte opp!

Går tirsdager kl. 19:45-20:45.

 

AquAerobics
Oppstart Tirsdag 13.09.22 kl. 16:15-17:00. Siste dag med AquAerobics før sommeren er 30.05.23.
Instruktør: Patricia Carla Dahle-Holm

Nytt fra i år starter vi opp med Aqua Aerobics som passer for alle! Denne aktiviteten krever ingen forkunnskaper, så det er bare å møte opp og ha et åpent sinn! Timen er inkludert i en ordinær inngangsbillett.

Aqua aerobics er aerobic i vann til musikk. Disse timene holdes av vår nye og energiske instruktør Patricia Carla Dahle-Holm, der det vil være fokus på å få opp pulsen, trene kondisjon, styrke og balanse. I tillegg understreker Patricia at målet er å ha det gøy!

Aerobic i vann gir oss spennende muligheter og utfordringer, ettersom vi kan bruke motstanden i vannet og oppdriften til å bygge styrke innenfra og få flyt i bevegelsene. I vann vil man også få helt andre forutsetninger for å kontrollere egen kropp og bevegelser. Fordi alt foregår i vann, er dette en skånsom og morsom treningsform som passer for alle!

Går tirsdager kl. 16:15-17:00.

Klikk her for påmelding

*Vennligst bemerk at Actic-medlemmer har egen påmelding på deres hjemmesider/app.