Viktig informasjon!

SISTE OPPDATERING:
Kjære alle badegjester
Vi ønsker å takke dere for tålmodigheten, og er glade for å nå kunne meddele at tilstanden i badeanlegget nå er tilbake til normalen. Det er gjort en grundig jobb i å rette opp feilen som oppsto i det tekniske anlegget, og alt er nå under kontroll. Apparatet som hadde en teknisk feil, er nå skiftet ut.
Badeanlegget er åpent, og alle våre fasiliteter og basseng er nå i full drift. Det skal være trygt å bade på Jorekstad, og vi ønsker alle badeglade sjeler hjertelig velkommen til et hyggelig og trygt bad hos oss!

——–

Viktig informasjon til deg som besøkte oss torsdag 22.02.24!

Beklageligvis har det skjedd en svikt hos oss, hvilket resulterte i at vårt kloranlegg pumpet inn for mye klor i vårt terapi-/ og barnebasseng torsdag 22.02.24. Årsaken til dette er en teknisk feil i vårt pumpesystem som har vist tilsynelatende tilfredstillende klorverdier. Vi beklager hendelsen på det sterkeste, og dette er noe vi mener aldri skal skje, og som ei heller aldri før har skjedd tidligere.

Opplever du fysiske plager etter besøk hos oss 22.02.24?
Etter råd og informasjon fra Helsenorge, vil inhalering av klorgass i lave konsentrasjoner kunne gi irritasjon på slimhinner og gi rennende og sviende nese og øyne, hodepine og hoste. Etter kortvarige uhell vil symptomene ofte roe seg når du fjerner deg fra kilden, og det er anbefalt å ta det med ro og skylle øynene ved ubehag. Kontakt lege ved symptomer utover mild irritasjon.

Alle vi ansatte hos Jorekstad er svært lei oss på vegne av de som har fått eventuelle plager tilknyttet sitt besøk hos oss, og ber de som har økonomiske utgifter tilknyttet misfarget badetøy etc. ta kontakt med oss på mail post@jorekstad.no.

Anlegget er midlertidig stengt.